top of page
thomas-dubois-storyof-a-city-25-v2-web.jpg

Ezen az oldalon megtalálható

minden fontos információ a "Trikky" című videójátékról.

TRIKKY

A Trikky egy klasszikus 3D, side scrolling játék, amely a felfedezésre, a kiegészítők és perkek gyűjtésére, valamint az egyre nehezedő küldetésekre helyezi a hangsúlyt. 

a hangulatot tükröző referenciák (mood board)

thomas-dubois-storyof-a-city-24-3-final.jpg

A játékos, Trikky-t a főhősünket irányítja. Trikky-nek ugrani, mászni, szaltózni és rohannia kell különböző városok felett, hogy változatos küldetéseket oldjon meg.

a hangulatot tükröző referenciák (mood board)

thomas-dubois-storyof-a-city-foedora12.jpg

A játékosok a játék során új képességeket és fejlesztéseket szereznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy eljussanak a korábban ismeretlen városokba.

a hangulatot tükröző referenciák (mood board)

Stadium Concrete Seats
Danielmagyar_low_edited.jpg
Magyar Dániel
rendező

"Több mint 20 éve dolgozom a 3D-s filmiparban. Többek között az 'Egon és Dönci',  Magyarország első 3D animációs rajzfilmjének vagyok a művészeti rendezője, amelyet több mint 70 országban értékesítettek.
 
2011-ben Environment artist-ként működtem közre Sir David Attenborough angol természettudós, dokumentumfilmes első 3D-s dokumentumfilmjében a 'Flying Monsters 3D'-ben, amely 2011-ben BAFTA díjat nyert technikai kategóriában.

Az elmúlt 6 évben olyan nemzetközi, filmes, gyártó cégeknek dolgoztam, mint a National Geographic, Netflix, Amblin Partners, Sky, Atlantic Productions, Amazon Prime, Goldcrest Films, A24."
575px-IMDB_Logo_2016.svg.png
thomas-dubois-j-fish01-web.jpg

TRIKKY

3D side scrolling game

Kapcsolat:
Magyar Dániel +36202055024
email: daniel.magyar@balmor3d.com

Minden az oldalon található információ bizalmas.

bottom of page